Media och nyheter

Mäklartjänster

Bli en mäklarmästare genom att ta del av våra senaste uppdateringar angågende våra produkter och banksamarbeten. 

Skandias podcast En påse pengar

BudID medverkar i Skandias podcast "En påse pengar", avsnitt 75: Största affären i ditt liv - ökad trygghet på nya bostadsmarknaden. 

Banktjänster

Ge optimal service vid era kunders största affär. Vi har ett brett utbud av produkter för banker. 

Skandiabanken ansluter sig till BudID för att erbjuda sina kunder en bättre kundupplevelse under bostadsaffären. Banken blir även den första banken att erbjuda förhandsbesked tillsammans med BudID idag. 

Svensk Fastighetsförmedlings nästa steg för att öka upplevelsen, tryggheten och transparensen i bostadsaffärer för både våra köpare och säljare är ett samarbete med BudID. 

2021-09-10 ǀ SMH

”Nordea och BudID förenklar och effektiviserar bostadsköpet genom ett innovativt och digitalt samarbete som underlättar kommunikationen mellan budgivare, bank och fastighetsmäklare.Samtliga budgivningar där ni använder vår budgivningstjänst kommer att synliggöras på ett effektivt sätt direkt i träfflistan på Hemnet (se bild).

 

Du skall ha en bra känsla genom hela din bostadsaffär. Det var med den inställningen MOHV tidigt valde att satsa på legitimerad budgivning via Bankid. Allt för att mildra eventuell stress och oro hos både budgivare och säljare, genom att göra upplevelsen säkrare och bättre.

Svenska Mäklarhuset skapar nu en tryggare process genom att införa tjänsten ”Identifierad budgivning” i samarbete med Vitec Mäklarsystem och BudID.

Det Uppsalabaserade företaget BudID har nyligen lanserat sin digitala och automatiserade tjänst vars syfte är att skapa ökad trygghet för alla parter i en bostadsaffär i samband med budgivning och finansiering av ett bostadsköp.

Fler än 9 av 10 tillfrågade tycker att den nya budgivningstjänsten borde vara branschstandard och många är positiva till den ökade tryggheten och kundupplevelsen som den innebär.

Mäklarhuset har, som första aktör i Sverige, under hösten lanserat legitimerade budgivningar, där alla budgivare kan verifiera sig själva och sitt lånelöfte.g

Kontakta oss

E-post
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Telefonnummer
+46 (0)10 - 207 91 10

Adress
Kungsgatan 28
753 21 Uppsala

Nyhetsbrev