Publicerad 30 november 2023.

Bli en mäklarmästare

Ta del av BudIDs senaste nyheter och produktuppdateringar och vässa ditt erbjudande mot dina kunder ännu mer.
Bekräfta finansiering

Fler ansluta banker

Nyligen har två av Sveriges största banker anslutit sig till BudID. De kompletterar vår bankportfölj som sedan tidigare består av Stabelo, Nordea och Skandia. Med detta tillskott kommer BudID kunna bekräfta mer än hälften av alla lånelöften i Sverige. Alla anslutna banker kommer erbjuda prioriterad support till bostadsspekulanter.

Använd Notifiera bank-knappen

Med ett stort tillskott av banker till BudIDs portfölj kommer Notifiera bank-knappen att öka i sin betydelse. Användning av knappen påskyndar godkännandet av bostaden inför avtalsskrivning och förbättrar kundupplevelsen.

Verifiera finansiering & ID

Verifiera finansiering & ID-funktionaliteten är ett bra vertyg när det bara har kommit in ett enda bud eller när det bara finns en spekulant. I en bostadsmarknad som ibland kan vara utmanande, är det viktigt att säkerställa att både bostadspekluanter och säljare upplever smidiga bostadsaffärer. För MSPECs användare kommer denna funktionalitet lanseras inom kort.

Säg hej då till pappersprospekt

Vi gjorde nyligen en undersökning bland mäklare och 67% svarade att de har helt slutat med pappersprospekt efter att ha börjat använda vår senaste tjänst Boresan Köpare. Vi är oerhört stolta att se att 85% av mäklarna svarade att Boresan Köpare förenklar deras arbete. Läs mer om Boresan Köpare.

Skriv in dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig för att berätta mer om våra mäklartjänster

Anton Winqvist

Amela Hadziosmanovic

Kontakta oss

E-post
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Telefonnummer
+46 (0)10 - 207 91 10

Adress
Kungsgatan 28
753 21 Uppsala

Nyhetsbrev