Marknadsledande av digitala tjänster för bostadsaffären

Vårt mål är enkelt. Vi erbjuder tryggare och smidigare bostadsaffärer genom att samla alla parter i en tjänst med smarta funktioner. Transparent och resurseffektivt!

 

 

 

 

Kort om BudID
Marknadsledande inom digitala tjänster för bostadsaffären
Grundades 2017
Erfarenhet och kompetens inom fastighetsmäkleri och finans

Vårt hållbarhetsarbete

BudID har ett aktivt hållbarhetsarbete för att försöka minska vår belastning på miljön samt för att medverka till ett mer socialt och ekonomiskt hållbart samhälle.

Allt vårt arbete genomsyras av att utveckla lösningar som är smarta ur ett hållbarhetsperspektiv för framtiden samt att stödja en positiv påverkan på miljön och samhället.

Centralt arbetar vi med att värdera vår verksamhet utifrån FN:s globala hållbarhetsmål ur Agenda 2030.

Kunden i centrum

Vi sätter alltid kunden och kundupplevelsen i centrum i allt vi gör. Att det skall vara enkelt, smidigt och kännas tryggt att använda våra produkter är grundstommen i vårt arbete, eftersom vi fått förtroendet att hantera lösningar för ditt livs viktigaste affär, bostadsaffären. 

Vi genomför kontinuerligt marknadsundersökningar mot våra användare för ständigt utvecklas och förbättra våra tjänster utifrån användarupplevelse.


Marknadsledande

BudID lanserade sin första tjänst på den svenska marknanden under hösten 2020. På mindre än ett år har vi tagit en marknadsledande position inom vårt område. Vårt mål är att fortsätta utvecklas och lansera nya tjänster tillsammans med våra partners för att bidra till en tryggare och smidigare bostadsaffär, för alla parter.

Under 2023 tar vi nya kliv mot tillväxt genom att lansera nya produkter och tjänster som kommer bidra till en ännu bättre kundupplevelse under bostadsresan.

Våra fokusområden - Agenda 2030

Träffa teamet

Hassan Sultan

CEO & FOUNDER

Sohel Sultan

CPO & FOUNDER

Anton Winqvist

HEAD OF SALES

Christian Furedal

CTO

Amela Hadziosmanovic

KEY ACCOUNT MANAGER

Anas Oulahtak

DEVELOPER

David Ljungström

SENIOR ADVISOR

Mikaela Sultan

HEAD OF FINANCE

Michael Wolf

SENIOR ADVISOR

Kontakta oss

E-post
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Telefonnummer
+46 (0)10 - 207 91 10

Adress
Kungsgatan 28
753 21 Uppsala

Nyhetsbrev