Publicerad 13 oktober 2023.

Sohel Sultan gästar Skandias podd En påse pengar

BudID gästar Skandias podd "En påse pengar".

BudIDs grundare Sohel Sultan gästar Skandias podd "En påse pengar" och avsnittet ”Största affären i ditt liv – ökad trygghet på nya bostadsmarknaden”.

I oktober fick BudID äran att gästa Skandias populära podcast, "En påse pengar," för att diskutera bostadsmarknaden i Sverige idag och betydelsen av att vara väl förberedd inför ett bostadsköp.

BudIDs grundare Sohel Sultan berättar om de senaste trenderna på bostadsmarknaden och hur BudIDs produkter förenklar processen för bostadsköpare.

Att köpa en bostad är en av de största ekonomiska besluten i livet, och det är viktigt att vara förberedd. Poddavsnittet tar upp bolån, lånelöften och hur BudIDs tjänster förändrar förutsättningarna för bostadsspekulanter och förbättrar deras upplevelse av bostadsaffären.

Missa inte detta intressanta avsnitt där vi delar med oss av värdefull information och råd för alla som överväger ett bostadsköp. Lyssna på "En påse pengar" med Skandia för att lära dig mer om bostadsmarknaden idag och hur du kan maximera din framgång som bostadsköpare.

Tack till Skandia för att de gav oss möjligheten att vara med i detta avsnitt och dela vår expertis. Vi ser fram emot att fortsätta stödja och hjälpa människor på deras resa mot att äga sitt drömboende.

Finns där poddar finns eller via:
Apple Podcasts
Spotify

BudID teamet

Kontakta oss

E-post
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Telefonnummer
+46 (0)10 - 207 91 10

Adress
Kungsgatan 28
753 21 Uppsala

Nyhetsbrev