Verifiering av identitet och lånelöfte skapar en tryggare och proffsigare budgivning

Lägg tiden på den personliga relationen med kunder och spekulanter. Låt BudID säkerställa identitet, finansiering och en effektiv supportering från banken.

 

 

 

Fördelar för mäklare
Säkert och transparent
Sömlöst integrerat i mäklarsystemet
Ökad exponering av varumärket
Proaktiv banksupport med kortare ledtider
Personuppgifthantering enligt GDPR

Vad säger bostadsspekulanterna?
9/10
…tillfrågade bostadsspekulanter tycker att Identifierad budgivning med verifiering av lånelöften skall vara en branschstandard.
99%
...tillfrågade bostadssäljare tycker att det är viktigt att budgivarna kan styrka lånelöfte/finansiering innan budgivningens slut.
Sömlös integration i

 

"När grundarna till BudID kontaktade oss och berättade om sina idéer och planer kring sin nya tjänst kändes det helt rätt att hoppa på tåget. Att kombinera den digitala tekniken med de viktigaste och kanske mest känsliga delarna av en bostadsförsäljning och samtidigt automatisera processen för att skapa en ökad trygghet för alla parter i en bostadsaffär ligger helt i linje med våra ambitioner" 

-Thomas Widerlöv, vd Widerlöv

 

 

Några mäklarföretag som använder BudID

 

 

 

"Budgivningen är en känslig del i bostadsaffären både för budgivare och för säljare. Svenska Mäklarhuset skapar nu en tryggare process genom att införa tjänsten ”Identifierad budgivning” i samarbete med Vitec Mäklarsystem och BudID." 

-Mikael Meyer, vd Svenska Mäklarhuset

Kontakta Anton för att veta mer om våra mäklartjänster

Anton Winqvist

Försäljningschef

Jag heter Anton Winqvist och är försäljningschef på BudID. Under mina 14 år som mäklare har jag fått en djup förståelse för de påfrestande situationer som mäklare, köpare och säljare kan ställas inför, det brinner jag för att förbättra!

Vårt mål på BudID är att hjälpa alla inblandade parter till en enklare och tryggare bostadsaffär genom digitala, smarta och tidsbesparande lösningar.

Kontakta mig gärna om ni har frågor eller vill ansluta er till oss för att göra er tjänst ännu bättre.

Kontakta oss

E-post
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Telefonnummer
+46 0(10) -207 91 10

Adress
Kungsgatan 28
753 21 Uppsala, Sweden

Nyhetsbrev