Nyheter från BudID

Publicerad 30 november 2023.

Bli en mäklarmästare

Ta del av BudIDs senaste nyheter och produktuppdateringar och vässa ditt erbjudande mot dina kunder ännu mer.

Bekräfta finansiering

Fler ansluta banker

Nyligen har två av Sveriges största banker anslutit sig till BudID. De kompletterar vår bankportfölj som sedan tidigare består av Stabelo, Nordea och Skandia. Med detta tillskott kommer BudID kunna bekräfta mer än hälften av alla lånelöften i Sverige. Alla anslutna banker kommer erbjuda prioriterad support till bostadsspekulanter.

Använd Notifiera bank-knappen

Med ett stort tillskott av banker till BudIDs portfölj kommer Notifiera bank-knappen att öka i sin betydelse. Användning av knappen påskyndar godkännandet av bostaden inför avtalsskrivning och förbättrar kundupplevelsen.

Verifiera finansiering & ID

Verifiera finansiering & ID-funktionaliteten är ett bra vertyg när det bara har kommit in ett enda bud eller när det bara finns en spekulant. I en bostadsmarknad som ibland kan vara utmanande, är det viktigt att säkerställa att både bostadspekluanter och säljare upplever smidiga bostadsaffärer. För MSPECs användare kommer denna funktionalitet lanseras inom kort.

Säg hej då till pappersprospekt

Vi gjorde nyligen en undersökning bland mäklare och 67% svarade att de har helt slutat med pappersprospekt efter att ha börjat använda vår senaste tjänst Boresan Köpare. Vi är oerhört stolta att se att 85% av mäklarna svarade att Boresan Köpare förenklar deras arbete. Läs mer om Boresan Köpare.

Skriv in dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig för att berätta mer om våra mäklartjänster

Anton Winqvist

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • linkedin
  • receiver

Amela Hadziosmanovic

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • linkedin
  • receiver

Läs mer: Nyheter från BudID

Skandias podd En påse pengar

Publicerad 13 oktober 2023.

Sohel Sultan gästar Skandias podd En påse pengar

BudID gästar Skandias podd "En påse pengar".

BudIDs grundare Sohel Sultan gästar Skandias podd "En påse pengar" och avsnittet ”Största affären i ditt liv – ökad trygghet på nya bostadsmarknaden”.

I oktober fick BudID äran att gästa Skandias populära podcast, "En påse pengar," för att diskutera bostadsmarknaden i Sverige idag och betydelsen av att vara väl förberedd inför ett bostadsköp.

BudIDs grundare Sohel Sultan berättar om de senaste trenderna på bostadsmarknaden och hur BudIDs produkter förenklar processen för bostadsköpare.

Att köpa en bostad är en av de största ekonomiska besluten i livet, och det är viktigt att vara förberedd. Poddavsnittet tar upp bolån, lånelöften och hur BudIDs tjänster förändrar förutsättningarna för bostadsspekulanter och förbättrar deras upplevelse av bostadsaffären.

Missa inte detta intressanta avsnitt där vi delar med oss av värdefull information och råd för alla som överväger ett bostadsköp. Lyssna på "En påse pengar" med Skandia för att lära dig mer om bostadsmarknaden idag och hur du kan maximera din framgång som bostadsköpare.

Tack till Skandia för att de gav oss möjligheten att vara med i detta avsnitt och dela vår expertis. Vi ser fram emot att fortsätta stödja och hjälpa människor på deras resa mot att äga sitt drömboende.

Finns där poddar finns eller via:
Apple Podcasts
Spotify

BudID teamet

Läs mer: Skandias podd En påse pengar

NY STÄMPEL FÖR BUDGIVNING MED BUDID - HEMNET

Här kommer en positiv nyhet för mäklare från oss på BudID

Samtliga budgivningar där ni använder vår budgivningstjänst kommer att synliggöras på ett effektivt sätt direkt i träfflistan på Hemnet (se bild).
I och med detta blir det tydligare att ni är i framkant tekniskt och att ni arbetar aktivt för att skapa en tryggare budgivning för alla inblandade.  Ni får dessutom en positiv särskiljning mellan er och era konkurrenter som inte använder tjänsten.
Vi har även några andra bra uppdateringar på gång men återkommer med mer information när det är klart.
Med vänliga hälsningar
BudID-Teamet

Nordea i samarbete med BudID för att underlätta bostadsaffären för sina kunder

Nordea och BudID förenklar och effektiviserar bostadsköpet genom ett innovativt och digitalt samarbete som underlättar kommunikationen mellan budgivare, bank och fastighetsmäklare.

Under våren 2021 har Nordea som första bank utvärderat BudIDs CRM stödjande tjänst för att kunna vara nära sina bolånekunder under bostadsaffären. Fördelarna för banker anslutna till tjänsten är en ökad tillgänglighet och effektivisering under bostadsköpets kritiska delar. BudID möjliggör lånelöftesverifiering, snabbare process inför kontraktsskrivning samt hantering av bolån, vilket i sin tur skapar kortare ledtider och en ökad kundupplevelse.

”Vi är väldigt glada över det här samarbetet. Nordea har under de senaste åren satsat mycket på digitalisering och ligger idag i framkant vad det gäller digital och proaktiv kundinteraktion. BudIDs tjänster passar därmed väldigt bra in i denna strategi och tillsammans med Nordea ser vi möjligheter att fortsätta förändra bostadsresan för Nordeas kunder med fokus på ökad tillgänglighet och proaktivitet.” säger Sohel Sultan, medgrundare av BudID.

BudIDs vision är att erbjuda digitala lösningar anpassade för varje steg under bostadsköpet för att förbättra kundupplevelsen. Under slutet av 2020 lanserade BudID sin första tjänst som samlar bostadsspekulant, mäklare och bank i samma infrastruktur med ambitionen att säkra upp och trygga bostadsköpet.

Idag har kunder möjlighet att styrka sitt lånelöfte från flera banker digitalt, vilket skapar en trygghet för alla parter i budgivningsprocessen. Intresset är stort från både banker och låneinstitut där flera aktörer i nuläget utvärderar CRM tjänsten för att ytterligare närma sig sina kunder under bostadsaffären.

Under slutet av året är den avtalad marknadsandel över 45 procent av bostadsaffärerna i Sverige och under följande år beräknas mer än varannan bostadsaffär hanteras genom BudID. Under 2022 kommer BudID att lansera flera nya tjänster för bostadsaffären med fokus på digital tillgänglighet, kundupplevelse och hållbarhet.

Kontakta oss

E-post
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Telefonnummer
+46 (0)10 - 207 91 10

Adress
Kungsgatan 28
753 21 Uppsala

Nyhetsbrev